Projectleiding

Als u een groot internetproject opzet heeft u er vaak handen vol werk aan. Ook als u overweegt om een website-bouwer in te huren….. Want wie stelt de technische en functionele specificaties op, let op alle kleine details die een website kunnen maken of breken, bewaakt de voortgang of controleert het uiteindelijke resultaat tot in detail?

Projectleiding inhuren

Bij het opzetten van internetprojecten komt heel wat kijken. Het idee dat u heeft moet u bewerken tot een marketingplan, technische en functionele eisen voor de website, wellicht wireframe-simulaties voor uw bezoekersverkeer, gebruiksvriendelijkheidstoetsen, vormgevingsaspecten, randvoorwaarden voor een goede zoekmachine optimalisatie en we kunnen nog wel even doorgaan. Als uw idee is uitgekristalliseerd tot een concreet plan en heldere ontwerpschets zijn de vervolgstappen de keuze van het Content Management Systeem, de selectie van bouwer, vormgever, webeditor, tekstschrijver, enz. Tijdens de bouw van de site heeft u tijd nodig voor voortgangscontroles, tussentijdse tests, moeten er vaak honderden beslissingen genomen worden over kleine, maar o zo belangrijke details ………….

Als u daar de tijd, mankracht, kennis en kunde niet voor heeft, bel ons dan voor een vrijblijvend gesprek!

Turnkey projecten

Wij kunnen het gehele traject voor u als projectleider uitvoeren. U bepaalt wat u wilt hebben en wij realiseren dat voor u. Wij kunnen voor u:

  • Technische en functionele specificaties opstellen;
  • Wireframe-simulaties voor het bezoekersverkeer opstellen
  • De selectie van het meest geschikte Content Management Systeem (CMS) uitvoeren;
  • Offertes aanvragen van onderaannemers, zoals website bouwers, vormgevers, tekstschrijvers enz. en de biedingen selecteren op kwaliteit en prijs
  • Onderaannemers aansturen van start tot eind in het project;
  • Het eindproject op al zijn facetten toetsen aan de gemaakte afspraken;
  • Desgewenst kunnen we ook het dagelijkse beheer van de website in handen nemen

M.a.w. we kunnen voor u een complete website turn key afleveren zodat u zich bezig kunt houden met uw echte werk.