spacer
spacer

ArtXandA
Maakt uw website beter

spacer
Succesverhalen
Coaching is de specialiteit van Astrid Anna Kuin. Zij verzorgt al meerdere jaren een succesvolle Leergang Coaching voor managers, interne en externe coaches.
header
Home
 

Pianomall en Piano Outlet

Op zoek naar een piano of vleugel? Ga dan zeker eens langs bij de pianomall of de piano outlet in Alkmaar. Zij hebben een uitgebreide collectie pianos. Voor veel mensen is het aanschaffen van muziek instrument een grote uitgave. U kunt bij hen uw piano of ander muziek instrument kopen, huren of leasen.

Groot aanbod piano's, vleugels en occasions.

In de PianoOutlet staan gebruikte piano‘s en vleugels maar ook nieuwe instrumenten met een kleine beschadiging waardoor deze met hoge kortingen worden aangeboden. In de geairconditioneerde showroom staan alle piano en vleugels opgesteld. Uiteraard staan onze adviseurs altijd voor u klaar om u bij deze keuze te adviseren en de instrumenten voor u te demonstreren.

PianoOutlet is onderdeel van PianoMall Nederland en biedt meer dan 20 pianostemmers en -technici die in heel Nederland service verlenen. De serviceafdeling is in het jaar 2000 al uitgeroepen tot beste van Europa!

PianoMall Nederland biedt alles op het gebied van piano’s en vleugels, van studiepiano tot en met concertvleugel! Een ruim assortiment nieuwe en gebruikte piano’s en vleugels van gerenommeerde merken onder één dak!

spacer

 
ArtXandA; Sifriedstraat 30; 1901 NS Castricum  e-mail of tel: 06-54332992
spacer