spacer
spacer

ArtXandA
Maakt uw website beter

spacer
Succesverhalen
Transportbedrijf Van Duuren Districenters is een van de klanten van Semster. Van Duuren is een transportbedrijf dat service hoog in het vaandel heeft staan. Full service vanaf groupage tot het afleveren van zendingen in de verste uithoeken van Europa.
header
Home
 

Bezoek aan hotel verdubbeld

Bij Lo Closo, het kleine berghotel annex camping in de Pyreneeen van Jaco van Noort en Franka Schuur, is het sinds 2004 dankzij de nieuwe website een stuk drukker geworden. Het bezoek aan hun paradijsje in de spaanse PyreneŽen verdubbelde in 2004!

Vakantieseizoen verlengd

Voor Jaco was het met name een verrassing dat Nederlanders en Belgen het hele jaar door naar de PyreneŽen komen:" In de voorgaande jaren waren juli en augustus het vakantieseizoen. Daarvoor of daarna zag je bijna niemand meer. Wij gingen er dan ook vanuit dat de PyreneŽen te ver zijn voor korte vakanties en alleen een reisdoel zijn voor de zomervakantie". Maar dat bleek een misvatting. In februari 2004 ging de website van Lo Closo on-line en kwamen de eerste gasten al in mei. Ook na augustus bleven er hotelgasten komen; het seizoen liep door tot eind december!. Ook buiten de schoolvakanties wisten wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers Lo Closo dus te vinden.

Doelgroep wandelaars

De wandelaars en natuurliefhebbers waren juist de doelgroepen die Jaco en Franka op het oog hebben. "Die, en ouders met veelal jonge kinderen. Wij bieden ook kinderopvang aan zodat de ouders een flinke dagtocht kunnen maken in Aigues Tortes", zegt Franka. "Dankzij de zus van Jaco hadden we zo'n 20 wandelingen in kaart gebracht en die wilden we op de website zetten. Al discussiŽrend met Ton (van Artxanda Media) is er nog veel meer informatie bijgekomen zodat de potentiele bezoeker een goed beeld krijgt van wat hier en in de omgeving zoal te doen is. Veel bezoekers komen voor een actieve vakantie, maar je hebt ook gasten die hier vooral uitrusten en genieten van het uitzicht, een goed boek en 's avonds aanschuiven voor een lekkere maaltijd."

Website levert veel nieuwe klanten op

De website loopt goed en dat blijkt ook wel uit de resultaten. De site trekt maandelijks 3000 - 5000 bezoekers en die aantallen stijgen nog steeds. De website heeft veel top 10 plaatsen in de zoekresultaten van Google, bijvoorbeeld wandelen pyreneeen, hotel pyreneeen, skien spanje, aigues tortes, Pyreneeen, enz enz. Dus vindbaarheid is geen probleem.

De website is snel, gebruiksvriendelijk, bereikt de gekozen doelgroep, overtuigt, is geloofwaardig en slaagt erin om de doelstellingen waar te maken. Dit resulteerde in 2004 in een groot aantal nieuwe gasten. Al met al was het ongeveer twee keer zo druk als in 2003.

Beheer uit handen

"Het beheer van de site laten we volledig over aan Artxanda Media. Zij zorgen ervoor dat de site on-line is en blijft, goed vindbaar is in Google en eventueel aangepast wordt. Ik hou alleen mijn weekjournaal bij. Wij werken nog met radiotelefoon en internet aan huis is hier technisch nog niet goed gerealiseerd. Daarom ga ik wekelijks naar de bibliotheek in Esterri d'Aneu om mijn weekjournaal te schrijven en de e-mail te checken. Website beheer wil ik er helemaal niet bij." 2005 belooft nog een stuk drukker te worden. In de statistieken van Lo Closo is goed te zien dat tijdens de kerstvakantie al veel mensen vooruitkijken naar de zomervakantie. De bezoekersaantallen schoten vanaf de Kerst omhoog en de reserveringen stromen nu al binnen. Wilt u nog een plekje op Lo Closo reserveren dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met Jaco of Franka. Alle informatie vindt u op de website van Lo Closo

spacer

 
ArtXandA; Sifriedstraat 30; 1901 NS Castricum  e-mail of tel: 06-54332992
spacer